Про дев’ять нішевих культур розкажуть під час конференції 16 травня

Бебі-овочі, голонасінний гарбуз, амарант, шипшина, трюфель, обліпиха,  лохина та  спаржа у закритому грунті – ось такі нові тенденції показує сьогодні плодоовочева галузь. Розповідь про ці новації від практиків-агрономів можна буде почути на конференції WORK SHOP 2019 «Успішні історії нішевих культур». 


Організатор заходу ГО «Земля Таврії» в рамках співпраці із проектом UHBDP . 

Для участі запрошуються новатори агровиробники, що шукають свою нішу.


Програма та деталі участі за посиланням

Дата: 16 травня (четвер) 2019 р, початок реєстрації 09.00 годині

Місце: ПП «Павлівські», вул. Шевченка, 6, с. Веселе, Бериславський район, Херсонська область.

Питання до організаторів за телефоном: 050-43043888


Останні анонси

Бджолярі та ресторатори запрошуються на фестиваль «Слобожанський спас»

Бджолярі та ресторатори запрошуються на фестиваль «Слобожанський спас»

Leave review
Read More
Про складнощі експорту чищенного горіху – розкажуть на конференції під час форуму «Агропорт Херсон»

Про складнощі експорту чищенного горіху – розкажуть на конференції під час форуму «Агропорт Херсон»

Leave review
Read More
В роботі платформи щодо нового закону про органіку візьме участь в. о. Міністра Ольга Трофімцева

В роботі платформи щодо нового закону про органіку візьме участь в. о. Міністра Ольга Трофімцева

Leave review
Read More
Як вирощувати мигдаль та арахіс в умовах півдня – розкажуть на конференції горіхівників: Агропорт Південь Херсон

Як вирощувати мигдаль та арахіс в умовах півдня – розкажуть на конференції горіхівників: Агропорт Південь Херсон

Leave review
Read More
УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Leave review
Read More
Запрошуємо на вебінар щодо державної підтримки для фермерів, кооперативів та власників ВРХ

Запрошуємо на вебінар щодо державної підтримки для фермерів, кооперативів та власників ВРХ

Leave review
Read More
21 червня на Херсонщині пройде форум, присвячений часнику та цибулі

21 червня на Херсонщині пройде форум, присвячений часнику та цибулі

Leave review
Read More