Безпечність харчових продуктів: безкоштовний онлайн-курс 1 червня

В рамках Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підготовлено навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».


Цей курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НААСР).


Онлайн-курс стартує 01 червня 2019 року та проводиться на безкоштовній основі.

Деталі та форма реєстрації за посиланням.

По закінченню навчального процесу учасники отримають відповідні сертифікати.